JIM LUCAS

Hjemmeside

Jeg er Jim Lucas.


Jeg er født og opvokset i Amerika.
Danmark er blevet mit hjem siden 1995.

Mine interesser er mange.

Personlig
Beklager, venner. Ingen familiehistorie, selvbiografi, eller dagbog/blog. Selv om jeg nyder at optræde med musik, jeg er temmelig mere privat i mit daglige liv. Har du virkeligt lyst til at vide mere om mig, så tjek mine interesser og aktiviteter nedenfor.

Faglige og andre interesser
I mange år har mit levebrød cetreret om computere, og til sidst oprettede jeg mit eget selvstandige firma, Lucas Solutions. Tidligere har jeg har arbejdet professionelt inden for strålingssikkerhed, erhvervsuddannelse, og at bestyre et arbejdssted. For et stykke tid i mine yngre år, jeg selv kørte en taxa i New York City. Især i de senere år har jeg også tjent penge fra kunstnerisk stræben, herunder musik, dans, og fotografering.

Som du kunne godt vide, mine ikke-faglige interesser omfatter disse kunstarter, men jeg har stor nysgerrighed, og interesserer mig for alle aspekter af verden, fra madlavning til kvantefysik. Hvis du vil vide mere, så tjek listerne nedenfor.

Disse websider
Dette websted er ikke færdiggjort, og rimeligvis skal fortsætte sådan for evigt. Nu og da vil jeg opdatere den med nye sider, nye oplysninger, og endda nye designs. På det tidspunkt jeg skriver dette, har de fleste af punkterne i listen nedenforikke links til yderligere oplysninger. Lidt efter lidt bør det ændres, indtil de fleste ahar.) Ud over at være en måde for at kommunikere om hvad interesserer mig er disse sider noget af et igangværende forsøg, hvor jeg agter at undersøge web programmering og design på forskellige niveauer. Hvis du er interesseret i, hvad du ser her, bedes du tjekke tilbage nu og igen efter opdateringer, selvom jeg må sige at i dette øjeblik, at blive en hotshot webudvikler ikke er min højeste prioritet.

En tæller? En gæstebog? I fremtiden kunne jeg måske tilføje en gæstebog, men det er usandsynligt. For dem som ønsker at kontakte mig, er der et link til at sende mig en email. Men jeg har ikke nogen stor lyst til at offentligøre kommentarer fra andre, selv om de roser mig. Mht. en tæller... sandsynligvis ikke. Selvfølgelig er jeg interesseret i at vide, hvor ofte folk besøger min hjemmeside, men hvorfor skulle det betyder noget for dig? Jeg deltager ikke i en popularitetskonkurrence.


Så velkommen til mine websider.
Finder du noget, der interesserer dig, så bliver jeg glad.
Hvis ikke, bliver jeg ikke skuffet.

Til sidst, hvis alle havde helt de samme interesser, var verden meget kedelig.OBS: De fleste af links nedenunder er til sider på engelsk.
Siderne på dansk kommer gradvis med tiden.


Hovedaktiviteter Særlige interesser Generelle interesser

  • Musik & Dans
  • Matematik & Videnskab
  • Computere & Software
  • Ledelsen
  • Kulturer & Sprog
  • Filosofi
  • Miljøet
  • Politik & aktuelle begivenheder
  • stort set alt

Til at sende Jim Lucas en email, klik her.Alt indhold copyright beskyttet © Jim Lucas